Bouwbedrijf de Molenaar is specialist in renovatie, restauratie, reparatie, schilderwerk en isolatie. Onderstaand treft u de mogelijkheden die u krijgt tijdens het uitvoeren van een project. Maak direct een vrijblijvende afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Elektra

Wij hebben elektriciens in dienst die hun vak goed verstaan. Heeft u een elektriciteitsstoring, wilt u een aantal wandcontactdozen (ver)plaatsen of heeft u een nieuwe groepenkast nodig? Wij zijn u graag van dienst.

Isolatie

Onze isolatie diensten bestaan uit vloer isolatie, gevelisolatie, dakisolatie en dakkapel isolatie. Wij hebben ruime ervaring met het isoleren van woningen. Met het isoleren bespaart u tevens veel geld op uw energierekening.

Timmerwerk

Bouwbedrijf de Molenaar heeft meer dan tien jaar ervaring met alle soorten timmerwerk. Heeft u een complete verbouwing of schuttingen die geplaatst moet worden? Wij beschikken over de juiste vakmensen voor de klus.

Reparatie

Een klemmende deur, een defect slot, storing met de elektriciteit of lekkage? Dagelijks staan wij klaar voor dergelijke werkzaamheden. Urgente zaken worden dezelfde dag nog opgelost.

Schilderwerk

Bent u op zoek naar een professionele schilder in of rondom Zwolle? Wilt u een mooi afgewerkt eindproduct? Bouwbedrijf de Molenaar heeft professionele schilders in dienst die vakmanschap voorop hebben staan.

Stukadoorswerk

Bent u van plan om uw muren een andere textuur te geven? Wilt u structuur of juist een glad oppervlak? Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het stuken van muren en plafonds.