Bouwbedrijf de Molenaar is specialist in het uitvoeren van verbouwingen. Wij beginnen het project vanaf het aanvragen van de juiste vergunningen tot het plaatsen van de laatste bouwsteen. Ontdek wat voor u mogelijk is.

Voordelen

  • Directe waardevermeerdering van uw pand
  • Geïsoleerd
  • Beschilderd
  • Voorzien van elektriciteit
  • Voorzien van alle veiligheidseisen

Verbouwing

Bouwbedrijf de Molenaar voert al langer dan 40+ jaar verbouwingen uit in omgeving Zwolle. Denk hierbij aan het opknappen van oude herenpanden, het restaureren van (oude) woningen of het plaatsen van een nieuwe keuken. Geen project is ons te gek. Wij verzorgen het project vanaf het aanvragen van de juiste vergunningen tot het zetten van de laatste bouwsteen.

Gratis bouwtekeningen

De eigenaar van Bouwbedrijf de Molenaar heeft voorheen vijf jaar lang gewerkt bij een bekend architectenbureau in Zwolle. Door de jaren heen, hebben wij de juiste expertise gekregen om de meest complexe bouwwerken uit te voeren. Het goede nieuws, de bouwtekeningen bij Bouwbedrijf de Molenaar zijn gratis als u de werkzaamheden via ons laat uitvoeren.

Welke vergunningen moet ik aanvragen?

  1. Voor aanbouw of nieuwbouw groter dan 4m x 4m x 4m
  2. Extra bovenverdiepingen

Deze aanvragen voert Bouwbedrijf de Molenaar voor u uit bij uw gemeente. U hoeft dus geen tijd te verspillen aan het invullen van lange formulieren.

DSC02681

Wacht niet langer, vraag direct een vrijblijvende bezichtiging aan of laat u gratis terugbellen.

Wilt u een afspraak inplannen of wordt u liever teruggebeld? Vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen binnen enkele werkdagen contact met u opnemen en alle details met u bespreken.

Synergy Worker