Bij Bouwbedrijf de Molenaar kunt u tijdens uw project een vakkundig specialist inhuren voor het schilderen van uw nieuwbouw. Ontdek hieronder wat voor u mogelijk is.

Voordelen

  • Kwalitatief het beste
  • Kiezen uit diverse soorten verf
  • Professioneel eindresultaat
  • Alleen de beste merken
  • Een betere uitstraling betekend een waardevermeerdering van uw nieuwbouw

Schilderwerk

Bouwbedrijf de Molenaar voert al langer dan 40+ jaar schilderwerkzaamheden uit in de omgeving Zwolle. Het schildersvak is een ambacht. Wij verzorgen graag uw binnen -en buitenschilderwerk. Naast het aanbrengen van het eerste laagje verf in een nieuwe woning of gebouw, hebben wij ook ervaring in het renoveren en restaureren. Wij werken uitsluitend met de modernste verfproducten en stellen daaraan maximale kwaliteitseisen, voor een optimale bescherming en een langdurig resultaat.

Behang en glasvlies

Het gebruik van behang of glasvlies groeit in populariteit. Glasvliesbehang is niet alleen een prachtige, moderne wandafwerking, maar ook duurzaam en perfect als basis om overheen te schilderen. Zowel het decoratieve behang, alsook het glasvlies is bij Stoker Schilderwerken verkrijgbaar in vele structuren en kan worden voorzien van verschillende kleuren en motieven.

Wacht niet langer, vraag direct een vrijblijvende bezichtiging aan of laat u gratis terugbellen.

Wilt u een afspraak inplannen of wordt u liever teruggebeld? Vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen binnen enkele werkdagen contact met u opnemen en alle details met u bespreken.

Synergy Worker