Bouwbedrijf de Molenaar is specialist in het repareren van uw pand, bijvoorbeeld schade veroorzaakt door brand of hevige storm.

Reparatie

Bouwbedrijf de Molenaar voert al langer dan 40+ jaar reparaties uit in omgeving Zwolle. Denk hierbij aan het repareren van een woning na hevige storm, brand of wateroverlast. Wij verzorgen het project vanaf het aanvragen van de juiste vergunningen tot het zetten van de laatste bouwsteen.

Gratis bouwtekeningen

De eigenaar van Bouwbedrijf de Molenaar heeft voorheen vijf jaar lang gewerkt bij een bekend architectenbureau in Zwolle. Door de jaren heen, hebben wij de juiste expertise gekregen om de meest complexe bouwwerken uit te voeren. Het goede nieuws, de bouwtekeningen bij Bouwbedrijf de Molenaar zijn gratis als u de werkzaamheden via ons laat uitvoeren.

Welke vergunningen moet ik aanvragen?

  1. Voor aanbouw of nieuwbouw groter dan 4m x 4m x 4m
  2. Extra bovenverdiepingen

Deze aanvragen voert Bouwbedrijf de Molenaar voor u uit bij de gemeente. U hoeft dus geen tijd te verspillen aan het invullen van lange formulieren.

Wacht niet langer, vraag direct een vrijblijvende bezichtiging aan of laat u gratis terugbellen.

Wilt u een afspraak inplannen of wordt u liever teruggebeld? Vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen binnen enkele werkdagen contact met u opnemen en alle details met u bespreken.

Synergy Worker