Bouwbedrijf de Molenaar is specialist in het uitvoeren van renovatie. Wij beginnen het project vanaf het aanvragen van de benodigde vergunningen tot het zetten van de laatste bouwsteen. Ontdek wat voor u mogelijk is.

Voordelen

  • Directe waardevermeerdering van uw pand
  • Goed geïsoleerd
  • Netjes beschilderd
  • Voorzien van alle hedendaagse veiligheidseisen

Renovatie

Bouwbedrijf de Molenaar voert al langer dan 40+ jaar renovatie uit in omgeving Zwolle. Denk hierbij aan het renoveren van een oud herenhuis, een verouderde woning of een woning met schade (bijvoorbeeld na hevige storm). Geen project is ons te gek. Wij verzorgen het project vanaf het aanvragen van de juiste vergunningen tot het zetten van de laatste bouwsteen.

Gratis bouwtekeningen

De eigenaar van Bouwbedrijf de Molenaar heeft voorheen vijf jaar lang gewerkt bij een bekend architectenbureau in Zwolle. Door de jaren heen, hebben wij de juiste expertise gekregen om de meest complexe bouwwerken uit te voeren. Het goede nieuws, de bouwtekeningen bij Bouwbedrijf de Molenaar zijn gratis als u de werkzaamheden via ons laat uitvoeren.

Welke vergunningen moet ik aanvragen?

  1. Voor aanbouw of nieuwbouw groter dan 4m x 4m x 4m
  2. Extra bovenverdiepingen

Deze aanvragen voert Bouwbedrijf de Molenaar voor u uit bij de gemeente. U heeft dus geen problemen met het aanvragen van de juiste vergunningen meer.

DSC00691

Wacht niet langer, vraag direct een vrijblijvende bezichtiging aan of laat u gratis terugbellen.

Wilt u een afspraak inplannen of wordt u liever teruggebeld? Vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen binnen enkele werkdagen contact met u opnemen en alle details met u bespreken.

Synergy Worker