Bouwbedrijf de Molenaar is specialist in het uitvoeren van opbouw op uw huidige pand. Wij beginnen het project vanaf het aanvragen van de vergunningen tot het plaatsen van de laatste bouwsteen. Ontdek hieronder wat voor u mogelijk is.

Voordelen

  • Directe waardevermeerdering van uw pand
  • Geïsoleerd
  • Beschilderd
  • Voorzien van elektriciteit
  • Voorzien van alle veiligheidseisen

Opbouw

Bouwbedrijf de Molenaar voert al langer dan 40+ jaar opbouw uit in omgeving Zwolle. Denk hierbij aan het maken van een nieuwe etage op uw huidige woning of kantoorpand. Geen idee is ons te gek. Wij verzorgen het project vanaf het aanvragen van de juiste vergunningen tot het plaatsen van de laatste bouwsteen.

Gratis bouwtekeningen

De eigenaar van Bouwbedrijf de Molenaar heeft voorheen vijf jaar lang gewerkt bij een bekend architectenbureau in Zwolle. Door de jaren heen, hebben wij de juiste expertise gekregen om de meest complexe bouwwerken uit te voeren. Het goede nieuws, de bouwtekeningen bij Bouwbedrijf de Molenaar zijn gratis als u de werkzaamheden via ons laat uitvoeren.

Welke vergunningen moet ik aanvragen?

Iedereen die een nieuwe etage op zijn of haar pand wilt bouwen, is verplicht om een vergunning aan te vragen. Deze vergunning vraagt Bouwbedrijf de Molenaar voor u aan bij uw gemeente. U heeft dus geen problemen meer met het aanvragen van de juiste vergunningen.

10verbouwing-border

Wacht niet langer, vraag direct een vrijblijvende bezichtiging aan of laat u gratis terugbellen.

Wilt u een afspraak inplannen of wordt u liever teruggebeld? Vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen binnen enkele werkdagen contact met u opnemen en alle details met u bespreken.

Synergy Worker