Het isoleren van uw woning kan tot honderden euro’s per jaar besparen. Overweeg het isoleren van uw nieuwbouwproject bij Bouwbedrijf de Molenaar.

Voordelen

  • Comfortabeler
  • Minder stookkosten
  • Beter energielabel (verplicht bij verkoop)
  • Meerwaarde bij eventuele verkoop

Dakisolatie

Het meeste geld kun je besparen door het dak te isoleren. Warmte stijgt namelijk op en vaak is het dak ook een groot deel van de omhullende oppervlakte van een huis. De kosten van dakisolatie zijn laag en de besparing is hoog, een uitstekende klus die Bouwbedrijf de Molenaar in slechts enkele weken kwalitatief kan uitvoeren.

Gevel isoleren

Vroeger had het laten isoleren van de spouwmuur nogal wat haken en ogen, er zijn veel woningen verkeerd geïsoleerd waardoor er vochtdoorslag naar binnen optrad en werkte het daardoor averechts. Inmiddels zijn de spouwmuur isolatie technieken en bedrijven gelukkig sterk verbeterd en gaat het bijna altijd goed en krijg je een veel warmer huis met minder stookkosten. Hierdoor krijg je warmere binnenmuren wat voor een behaaglijker gevoel zorgt, vooral in de winter als je dicht met een stoel bij de muur zit. Daarnaast warmt het huis in de zomer ook minder snel op!

Waar moet ik beginnen?

  1. Dakisolatie
  2. Nieuwe kozijnen met HR++glas
  3. Spouwmuurisolatie
  4. Vloerisolatie

Zoals te zien levert dakisolatie het meeste rendement op, gevolgd door dubbelglas in uw woning. Zodra beide is uitgevoerd, raden wij u aan om de muren en eventueel uw vloer (kruipruimte) te laten isoleren door Bouwbedrijf de Molenaar.

Hierdoor bespaart u veel op uw gas en elektra en zit u er in de winter warm bij. Maak direct een vrijblijvende afspraak met Bouwbedrijf de Molenaar voor meer informatie.

Wacht niet langer, vraag direct een vrijblijvende bezichtiging aan of laat u gratis terugbellen.

Wilt u een afspraak inplannen of wordt u liever teruggebeld? Vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen binnen enkele werkdagen contact met u opnemen en alle details met u bespreken.

Synergy Worker