Heeft u tijdens een verbouwing een elektrische klus? Schakel dan direct de hulp in van uw Bouwbedrijf de Molenaar. Wij zorgen ervoor dat u binnen no time voorzien wordt in uw stroomvoorziening.

Meer dan elektriciteit aanleggen alleen

Tegenwoordig is een elektricien niet meer ‘gewoon een elektricien’. Naast het aanleggen van elektra, groepenkasten, kortsluitingen, stroomstoringen en het vervangen of plaatsen van stopcontacten, kan een elektricien vrijwel alle klussen op het gebied van elektriciteit voor u uitvoeren. De elektriciëns van Bouwbedrijf de Molenaar zijn hierin gespecialiseerd.

Binnenverlichting aanleggen

Uw elektricien helpt u met alles op het gebied van elektra. Schakel één van onze ervaren elektriciens in bij een storing, kortsluiting en voor het plaatsen van een groepenkast. Ook voor het aanleggen van binnenverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Binnenverlichting aanleggen gebeurt door onze vakmannen op een professionele manier. Wij werken alles netjes voor u af.

home18

Buitenverlichting aanleggen

Onze ervaren elektriciëns leggen uw buitenverlichting aan op vakkundige wijze. Er is veel mogelijk op het gebied van buitenverlichting. Wij bekijken samen met u wat wel of niet kan met betrekking tot uw specifieke situatie. Wat heeft u in gedachten? Wilt u bijvoorbeeld verlichting met een sensor die pas aangaat als er beweging wordt gedetecteerd of wilt u juist sfeerverlichting aanschaffen? Misschien heeft u zelf al een lichtplan opgesteld. Wij leggen de buitenverlichting volgens uw wensen aan. Het aanleggen van uw buitenverlichting gebeurt door een professional op een veilige manier.

Elektriciteit uitbreiden

Bouwbedrijf de Molenaar kan een extra groep toevoegen aan uw meterkast, bijvoorbeeld voor uw aanbouw of opbouw. Een extra groep in de meterkast zorgt voor een goede stroomverdeling. Wanneer alle elektronische apparaten op één groep zouden zitten, zou alle stroom door één draad moeten. Hierbij bestaat een grote kans op verbranding. Tegenwoordig zitten er zeker vier (maar vaak meer) groepen in een groepenkast. Als veiligheidsmaatregel zitten er in de groepenkast ook zekeringen die ervoor zorgen dat de stroom wordt uitgeschakeld als de spanning te hoog is. Een extra groep in de meterkast is noodzakelijk wanneer u veel elektronische apparaten gebruikt, meer elektronische apparaten gaat gebruiken of wanneer u apparaten gaat gebruiken die veel vermogen verbruiken. Voor keukenapparaten legt men bijvoorbeeld vaak een aparte kookgroep aan.

Wacht niet langer, vraag direct een vrijblijvende bezichtiging aan of laat u gratis terugbellen.

Wilt u een afspraak inplannen of wordt u liever teruggebeld? Vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen binnen enkele werkdagen contact met u opnemen en alle details met u bespreken.

Synergy Worker