Bouwbedrijf de Molenaar is specialist in renovatie, restauratie, reparatie, schilderwerk en isolatie. Maak direct een vrijblijvende afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Nieuwbouw

Bent u opzoek naar een aannemer die nieuwbouw projecten accepteert? Dan bent u bij Bouwbedrijf de Molenaar bij het juiste adres. Wij bouwen etages, maken schuren, kantoorpanden en nog veel meer.

Aanbouw

Wilt u uw woonkamer uitbreiden, een extra etage of extra ruimte voor een kantoor aan huis? Bouwbedrijf de Molenaar realiseert dit voor u. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met verbouwingen in en rondom Zwolle.

Opbouw

Opzoek naar een nieuwe etage op uw huidige woning? Bouwbedrijf de Molenaar realiseert dit voor u binnen enkele weken. Bij Bouwbedrijf de Molenaar inclusief bouwtekeningen, isolatie en elektra inbegrepen.

Verbouwing

Bouwbedrijf de Molenaar levert al meer dan 40 jaar verbouwingen rondom Zwolle. Wilt u uw huis opknappen, een nieuwe keuken zetten of uw voorgevel een nieuw uiterlijk te geven? Klik hier.

Renovatie

Wij houden ons dagelijks bezig met renovaties in en rondom Zwolle. Wij renoveren uw badkamer, keuken, toillet en alle andere delen van uw woning met ons vakmanschap met uiteraard een uitstekende kwaliteit.

Restauratie

Bouwbedrijf de Molenaar restaureert uw woning in perfecte staat. Wij hebben ruim 40 jaar professionele ervaring op het gebied van restauratie, reparatie en renovatie van o.a. historische woningen.

Tijdens een verbouwing leveren wij ook...

Elektra

Wij hebben elektriciens in dienst die hun vak goed verstaan. Heeft u een elektriciteitsstoring, wilt u een aantal wandcontactdozen (ver)plaatsen of heeft u een nieuwe groepenkast nodig? Wij zijn u graag van dienst.

Isolatie

Onze isolatie diensten bestaan uit vloer isolatie, gevelisolatie, dakisolatie en dakkapel isolatie. Wij hebben ruime ervaring met het isoleren van woningen. Met het isoleren bespaart u tevens veel geld op uw energierekening.

Timmerwerk

Bouwbedrijf de Molenaar heeft meer dan tien jaar ervaring met alle soorten timmerwerk. Heeft u een complete verbouwing of schuttingen die geplaatst moet worden? Wij beschikken over de juiste vakmensen voor de klus.

Reparatie

Een klemmende deur, een defect slot, storing met de elektriciteit of lekkage? Dagelijks staan wij klaar voor dergelijke werkzaamheden. Urgente zaken worden dezelfde dag nog opgelost.

Schilderwerk

Bent u op zoek naar een professionele schilder in of rondom Zwolle? Wilt u een mooi afgewerkt eindproduct? Bouwbedrijf de Molenaar heeft professionele schilders in dienst die vakmanschap voorop hebben staan.

Stukadoorswerk

Bent u van plan om uw muren een andere textuur te geven? Wilt u structuur of juist een glad oppervlak? Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het stuken van muren en plafonds.