Aannemersbedrijf Zwolle voor meer dan 40+ jaar

Bent u opzoek naar een aannemersbedrijf Zwolle? Dan is Bouwbedrijf de Molenaar het aannemersbedrijf Zwolle dat u zoekt. De Molenaar is opgericht in 2014. Hiervoor was de Molenaar beter bekend als Afbouwbedrijf de Molenaar, opgericht in 1990. De doelstelling is om een voordelig, kwalitatief en ambachtelijk aannemersbedrijf te zijn voor verbouwingen, renovaties en reparaties in Zwolle en omstreken. De overstap naar een bouwbedrijf zorgt ervoor dat de Molenaar meer is dan alleen een aannemersbedrijf. Wij kunnen een enorm schala aan diensten bieden, waaronder het realiseren van aanbouwprojecten, het verzorgen van het sanitair, een dakkapel isoleren of het onderhouden van uw woning.

Tussen 1985 en 1990 heeft de eigenaar van Bouwbedrijf de Molenaar bij een bekend architectenbureau in Zwolle gewerkt. Zijn expertise deelt hij nu met zijn klanten. Dat ziet u terug in de complexe bouwwerken die de Molenaar voor u kan leveren. Bouwbedrijf de Molenaar kent geen vakanties. Wilt u tijdens de bouwvak vakanties een project realiseren? Schakel dan aannemer Bouwbedrijf de Molenaar in Zwolle in.

Bouwbedrijf de Molenaar is aannemersbedrijf Zwolle en garandeert:

  • Erkend bouw- en aannemersbedrijf Zwolle te zijn.
  • Leveren tegen vast tarief mogelijk.
  • Wij werken in Zwolle en omstreken.
  • Wij leveren professioneel vakmanschap tegen lage tarieven.
  • Wij zorgen voor een betrouwbare planning.
  • Afspraak is afspraak.
Bekijk onze projecten
DSC00872

Wacht niet langer, vraag nu een gratis bezichtiging aan.

Bouwbedrijf de Molenaar is als aannemersbedrijf snel, flexibel en voordelig. Wij zijn een erkend Nederlands bedrijf die graag voor u verbouwt in de omgeving Zwolle. Wacht niet langer, en vraag nu een vrijblijvende bezichtiging aan. U kunt er ook voor kiezen om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen via deze pagina, of door te mailen of te bellen op: (+31) 06 19 99 15 46.